AdidasNEOstično.

Od svih trendova koji su mogli da se pojave na svjetskoj modnoj sceni, onaj da se sportske patike nose na sve i svašta mi je najdraži. Patike na farmerke, patike na suknju, patike u teretanu, patike na haljinu… Svuda patike. Adidas oduvijek volim(o) – od maleckih nožica pa sve do ovih koje su izrasle u ozbiljnu veličinu 39, uvijek sam imala barem jedan par u kolekciji i to se još uvijek nije promjenilo. Ponosna sam vlasnica modela iz Superstar linije, ali ne zaostaje ni NEO. Ono što posebno karakteriše NEO je spoj udobnosti i dizajna – nisu patike više samo da budu patike već da budu i lijepe, a tako lijepe su udobne i sigurne za vaša leđa, a ja u posljednjih mjesec dana o udobnosti vodim posebno računa.

komb2-9

komb2-5

O vježbanju i zdravom načinu života kom sam se pokoznakojiput posvetila ću pisati na blogu, i to u okviru jednog zanimljivog projekta na kom trenutno radim i spremam, a u koji je, kao i uvijek, uključeno XY ljudi i pravimo opet jednu finu, insipirativnu pričicu.

Uskoro.

Za fotografije i u ovom postu zadužen Nikola Zajc Photography sa kojim sam otkrila jedan potpuno novi svijet kada je u pitanju opuštenost pred objektivom, ali i iskoristivost neke potpuno random lokacije kao što je npr. željeznička stanica.

komb2-2

komb2-6

Aaaaa, ako vam se baš baš sviđaju patike koje nosim, onda vam moram reći još nešto.

Osim što u Đak Sport možete da nađete cjelokupnu NEO liniju u prodaji, imate priliku i da osvojite par za sebe.

Kako? Lako?

Sve što trebate uraditi je otići na Đak Sport BiH i pronaći informacije o „NEOavanture“ takmičenju. Pravila su, ustvari jako jednostavna… Sve što treba je da okačite fotografiju neke svoje avanture; bilo da je riječ o izletu u prirodu ili nekom putovanju, a baš tad ste uživali noseći svoje Adidas patike i zabilježili to. Pustite mašti na volju, probudite kreativca u sebi i slobodno pošaljite i nekoliko rečenica koje objašnjavaju zašto je vaša avantura bila posebna.

Stitched Panorama

komb2-8

komb1-4