Birthday wishlist

Uh, ove godine malo kasnim sa objavom wishliste za rođendan.

Do sad sam se trudila da to nekako uvijek bude 21.05 pa da ostane lijepo mjesec dana i da se skonta ko će šta da mi kupi.

Iskrena da budem, ova wishlista do sad nikad nije upalila u fazonu da mi neko zaista i kupi, osim ako sam nešto specifično zatražila od tate i mame ili kupila sama sebi, ali eto, vrijedi pokušati i ove godine, da se na kvari tradicija.

MOOOŽDA se nešto promjeni.

Sumnjam, ali eto.

Da, da zdravlje je najbitnije, nećemo meni mudrovati o tom, ako iko, ja sam svjesna koliko to zaista jeste broj jedan i prioritet u životu.

Ali, isto tako, da se ne lažemo, volim(o) i materijalno.

Ova fora sa wishlistama se pojavila nekad tamo dok je Isus bio živ i blogao sa djevojakama iz BiH i nekako se na većini domaćih, starijih blogova koje ja pratim, ta kategorija i zadržala. Nije tu riječ o bajkovitim poklonima i preskupim stvarima već onim “malo iznad prosjeka” koje sebi odlučiš poklanjati u posebnim prilikama. A i dobro dođe da okačiš na desktop računara i podsjećaš se “šta kupiti od sljedeće plate”.

Ja bih rado da mi je svaki dan najposebniji na svijetu da se častim Šanelima, ali Bože moj, tako je kako je.

Još malo pa 21.06, imaću 26 godina i nije mi drago. Ako je IKOM IMALO STALO DO MENE, prodaćete neki organ i kupiti mi nešto od navedenog.

Šalim se! : ne šali se:

Šta mi treba? SVE!


Real techniques kistovi 

SVE, trebam ih apsolutno SVE! Ove koje trenutno imam su odradile svoj posao i vrijeme je da i zamijenim za nove, čim čim prije, tim tim bolje. I ne šalim se kad kažem sve jer stvarno tako mislim pa vjerujem da onda shvatate zašto i jesu na wishlisti… Ma koliko povoljne bile, obnoviti cijelu kolekciju se nameće kao jedna fina investicija. Ali, što se mora nije teško. Jeste, al’ se mora…

Mishka espadrile

OK, Mishke ove godine moraju biti moje. MO RA JU! Već drugu godinu trubim kako ih želim i trebam i kako je to nešto najljepše što su moje oči vidjele i onda dođe i zima a ja ih ne kupim. MUST BUY MISHKA!

Ove ručno rađene espadrile su zaista sjajne i iako su i do sad bile hit, mislim da će 2017 biti godina za pamćenje!

Pandora narukvica

Zlatna, naravno. 14k, opet naravno.

Nisam nešto ljubitelj klasičnih srebro Pandora jer meni sivo, srebro i sve to mišije ne stoji zbog izrazito toplog podtona. Ali zato, jedna zlatna Pandorica bi se savršeno uklopila. NOSIĆU JE STALNO, OBEĆAVAM!

Daniel Wellington sat

Budući da već imam klasični sa smeđom, kožnom narukvicom ipak bi svaka žena trebala imati i crni.

Ono, crno je u modi, klasika, ide uvijek i na sve i prelijep je i želim ga!

Michael Kors Selma

Selmu sam htjela još prošle godine da sebi poklonim za rođendan i onda se desilo da sam otišla na Exit pa na more pa istopila ušteđevinu brzinom svjetlosti. Uz Mishke ovo mora da bude što skorija kupovina, u stvari, investicija jer nije Michael Kors baš “kupila usput” kategorija.

Last but not least svakako.

Šlag na kraju i najveća planirana investicija za ovu a i naredne godine života…

ALFA ROMEO GIULETTA

Zastanimo nekoliko minuta da odamo počast ovoj ljepoti.

CIAO BELLA!

Mlađa sestra modela 147 koji trenutno volim.. pardon, vozim.

Volim.

Vozim.

Ovo je ljubav na prvi i svaki sljedeći pogled i niko nikad neće napraviti auto kao Italijan.

Toliko ljepote, senzualnosti, snage i SVEGA u jednom komadu lima.

Da se ono bude živo, zdravo i da se vozi Alfa, a ostalo ćemo lako.

Nego, ko mi šta poklanja?