#summeroflove – EXIT 2017

Svim silama se trudim ne biti emotivna kad je blog u pitanju i nastojim da svaku konstruktivnu kritiku prihvatim i primjenim a sve s ciljem stvaranja što kvalitetnijeg sadržaja koji ćete prvenstveno vi da čitate i pratite, ALI…

Oke, jedno veliko ALI, jer ovaj blog je moje dijete!

Dijete koje raste, tu i tamo padne i ogrebe koljena, pridigne se i nastavi dalje. Bez velike finansijske podrške i ulaganja, poslovne strategije i proračunatosti.

Blogodijete koje se iz dana u dan susreće sa različitim preprekama a za koje me/ nas niko nije pripremio.

Da, pretjerujem, ali ovo je moj mali ćošak velikog internetskog neba, prostor gdje sa svojih 10 prstiju tipkam i u koji prenosim emocije, ma kakve one bile i prostor koji mi pruža priliku da izbacim svu negativnu energiju.

Pa ti se samo slikaš” je najčešći komentar dušebrižnika koji je nerijetko praćen i sa “kao da je to Božije slovo, to može svako“. Da, može, zato i postoji internet i blogovi i svi mogu da rade sve i svi treba da pokušaju da nađu nešto svoje kao što sam ja… Na radost, ali i žalost, internet je prostor dostupan svima i može svako sve da pokuša pa na kraju dana kom opanci kom *ono drugo, nikad ne znam šta*.

Kada sam prije nekoliko godina krenula u avanturu zvanu blog i bloganje, nisam mogla ni da zamislim koliko sjajnih ljudi ću da upoznam i koliko puteva će da mi se otvori.

NI

DA

ZAMISLIM!

Upoznala sam sjajne mlade ljude, sa nekim djevojakama već godinama njegujem drugarstva i vjerujem da će potrajati do kraja života. Blog mi je pružio jedinstvenu priliku – danas, u skoro svakom gradu u Bosni i Hercegovini imam adresu na koju mogu da se uputim i popijem kafu a vazduhu kao što je ova blizančica u meni je to duševna hrana. Ljudi, mnogo ljudi, beskonačne diskusije o smislu života ali i posljednjoj Zara kolekciji.

Da, ovaj blog je živio, živi i živjeće, bez obzira na sve, od sad i za 20 godina pa makar samo ja čitala napisano, tu je!


Kad sam prije nekoliko dana dobila mail od organizatora Exit festivala i potvrdu o akreditaciji za isti, mislila sam da se neko šali. Da, jesam pokušala i nadala se, ali ne, nisam vjerovala da ću uspjeti. To je Exit, jedan od najboljih festivala u Evropi. To je Exit, najjači brend koji Srbija ima. Exit, sa svim svojim manama i vrlinama.

Da, to je Exit i potvrdni mail o akreditaciji za isti je bio dovoljan da vrisnem toliko jako da se cijela Banja Luka zapita šta se desilo…

Nekom to možda nije bitno i veliko ali  meni je vrhunac i potvrda svega što sam proteklih godina radila. Nisam prava blogerka, ne znam da ću to ikad biti, ostavljam prostor za “wannabe” ispred ali da – neko me ipak i tako vidi.

Exit je ljeto ljubavi, jedinstvena priča i pozitivna energija na sve strane.

Exit je #summeroflove i uskoro počinje!

palazzo pants – Treehana

asesoari – NZP design – Nakit za ponetiNaš kaleidoskop i Parfois

make up – Aquarius art

Da mi oproste svi, izuzetno sam zahvalna na saradnji i cijenim svaki odvojeni trenutak slobodnog vremena za ovu i svaku sljedeću avanturu, ali ja moram posebno da naglasim koje je zadovoljstvo raditi sa Tajanom koja stoji iza Artist At Camera.

Jako je bitno da “kliknete” sa fotografom, a mi jesmo, na poznatom i nepoznatom terenu – JESMO!

Vidimo se na tvrđavi!

*dobitnica JORD sata je  Nicol Inna Hassam Dorsen*